MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

 

A modern orvostudomány nem tudna létezni olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a biorezonancia elvén működő diagnosztika és terápia alkalmazása.

 

 A szervezet elektromágneses erőtereinek mérésén és ezen rezgések újrahangolásán keresztül, új távlatok nyíltak meg az orvoslásban.

 

A biorezonancia,  sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa, hiteles információt kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.

 

 EM

A földfelszín és az ionoszféra közötti ,mágneses kölcsönhatások eredményeképpen, egy rendkívül alacsony, 7.8 Hz frekvenciájú rezgés mérhető bolygónkon, mindenütt (Winfried Otto Schumann, München, 1952). Ennek a természetes elektromágneses rezgésnek, sokáig nem is tulajdonítottak jelentőséget.

 A Schumann hullámok, 1978-ban kerültek az érdeklődés középpontjába, amikor kiderült, hogy megegyeznek az emberi agy, 7-10 Hz-es alfahullámainak rezgésszámával, melyek az álom és ébrenlét határán jelentkeznek a hippocampusban. Mint később kiderült, a Schumann-hullámok az egész bolygónkat körbeölelő elektromos mezőt alkotnak.

 Ez az elektromágneses (EM) tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk sejtjeinek másodpercenkénti sok ezer kémiai folyamatát, így közvetve, ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének fenntartásáról is.

 

A NASA megfigyelései igazolják, hogy az űrállomásokon, ahol a Föld elektromágneses hatása nem érvényesül, az emberek szervezetének belső egyensúlya felborul. Ennek a felismerésnek köszönhetően, a Schumann-hullámokkal megegyező elektromágneses mezőt gerjesztettek az űrállomásokon, hogy az űrhajósok egészségi állapotát fenn tudják tartani.

 

A kutatások során azonban felismerték a lehetőségét annak is, hogy ezeknek az elektromágneses erőtereknek a szabályozásával, a legénység egészségi állapotát a távolból felügyelni és szükség esetén gyógyítani is lehetséges.A tudományos felfedezéseknek köszönhetően, a NASA biorezonancia iránti kutatási érdeklődése felgyorsult.

 

Rezgés az egész élet

Az emberi testet sejtek, szövetek alkotják, melyek mindegyike táplálkozik, energiát termel és funkciójának betöltése közben valamilyen anyagcsereterméket hoz létre.

 Mae Won Ho, a genetikus biokémia doktora fedezte fel, hogy a sejtek minden biokémikus folyamatát megelőzi egy elektromágneses aktivitás. Ezzel megszületett a biológia egy új korszaka, a kvantumbiológia.

 

 „Az élet, kémiai anyagok által hordozott elektromágneses energiák végtelenül intelligens kölcsönhatása.”

 

/ Dr. F. K. Bellokossy /

/ Denver, Kolorádó állam /

 

 Testünk minden egyes sejtje, piciny elektromágneses egység, amely külső energia hatására elektromos impulzussal reagál, vagyis kommunikál.

 A hormonális és az idegi irányítás mellett, van tehát, egy elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ennek mérhető elektromos tevékenységből következtetni lehet, a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

 

A biorezonancia egy olyan eljárás, amely a sejtekkel elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

 

Az eljárás lényege

 Az élettani folyamatokat fenntartó,sejtek közti kommunikáció hibás működési zavara, elhangolódása mérhető (biorezonancia állapotfelmérés) ,valamint, még a testi szimptómák megjelenését megelőzően helyrehozható! (biorezoncia kezelés)

 

Az eljárás, a hullámtan törvényeiből ismert, rezonancia jelenségein alapul. A rezonancia tulajdonképpen a különböző hullámoknak a találkozása során kialakuló jelenség, amelynek kimenetele attól függ, hogy a hullámok, milyen fázisban vannak a találkozás pillanatában. Tehát, míg egyes hullámok erősítik, mások gyengítik, vagy teljesen kioltják egymás hatását.

 

Sejtbeszéd

Az egészséges és beteg sejtek, különféle rezgéseket bocsátanak ki. Ha, ismert a sejtek elektromágneses terének frekvenciatartománya, akkor az adott sejthez eljuttathatjuk a saját frekvenciáját. Ezáltal, a sejtek harmonikusan kezdenek működni, az eredmény az EGÉSZSÉGES állapot.

 A sejtek megszűrik, hogy milyen jeleket engednek be. Ezért javításukhoz ismerni kell, hogy melyik típusú sejt, milyen frekvencián kommunikál, mert mindegyik sejtet saját nyelvén kell megszólítani.

 Ezt a kommunikációs rést, Adey-ablaknak, vagy biológiai ablaknak nevezik. Ennek köszönhető, hogy a biorezonancia terápiáknak nincs káros mellékhatásuk, hiszen a nem nekik szóló üzeneteket, még csak meg sem hallják a sejtek.

 

 Ok és okozat

A betegség, minden esetben hibás rezgésként jelentkezik a szervezet elektromágneses képében, vagyis zavar támad a szervezet elektromágneses egyensúlyi állapotában.

 Az egészséges hullámokat harmonikusnak, a betegségekre jellemző hullámokat pedig diszharmonikusnak nevezzük.

 

A biorezonancia kezelések lényege

 A harmonikus rezgéseket megerősítjük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntetjük. Ez azt jelenti, hogy, ha betegség esetén ellenkező értelmű rezgéseket bocsátunk a szervezetre, akkor azzal a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg.

 

Vízmemória

A kérdés már csak az, hogy mennyi ideig tartható fenn ez az információ a sejtekben.

A szervezet meg tudja őrizni a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket, a szervezet nagy részét alkotó vízmolekulák segítségével. Természetesen ennek a vízmemóriának az információhordozó képessége, nagymértékben függ a szervezet hidratáltsági állapotától is.

 A vízmolekula, dipólusos tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy az egyik oldala inkább negatív, a másik oldala pedig inkább pozitív. A negatív, a pozitívval kapcsolódik össze, így ezek a térben óriási variációs lehetőséggel képesek elrendeződni. Ez adja a sejtek biológiai emlékezetét.

 

Sajnos, ez a tároló nem örök, hiszen a külső környezeti hatások idővel felülírhatják ezeket a jeleket, viszont ,hosszabb ideig megőrződnek, ha újra és újra megismételjük a kezeléseket.

 

 A biorezonancia hatékonysága:

A B.R.T használatának eredményességi foka: 90 % fölötti!

 Azonban, a hagyományos medicinát nem helyettesíti! A biorezonancia, egy komplementer (kiegészítő) medicina, mely harmonizál, állapotot javít, diszharmóniát szüntet meg és visszaállítja az egészséges állapotot!

 

 Biorezonancia terápia ajánlott:

 Minden korosztály számára ajánlott, a csecsemőkortól – időskorig.

 

Ha egészséges életre vágyik, engedje, hogy segíthessünk!

 

Szűrő és Kezelőközpontunkban személyre szabott kezelésekkel, életmód tanácsadással segítünk Önnek a fizikai és pszichikai egészségi állapotának javításában.

 

 A biorezonancia kezelések önmagukban is hatékonyak tudnak lenni, ugyanakkor, beállított gyógyszeres terápiával rendelkezők is igénybe vehetik a szolgáltatásokat.

 

Betegeink, rövid időn belüli gyógyulásról számolnak be.

 

Használja Ön is, a XXI. század korszerű technológiájának, egyik legígéretesebb módszereként nyilvántartott kezelésterápiáját:

- fájdalommentes

-  mellékhatások nélküli

BIOREZONANCIA TERÁPIÁT !

 

 

 

 

 

Asztali nézet