MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

Allergia kezelés biorezonanciával

 

 

Önt, vagy gyermekét is gyötri, az allergiás tünetek egyike, pl.: orrfolyás, könnyezés, bőrkiütések?

 

Nem „kell” együtt élni vele!

Van esély,  a gyógyulásra!

 

 

Az allergia, biorezonanciával GYÓGYÍTHATÓ!

 

 

 

Biorezonanciás allergia kezelés előnye:

 

♦ Alkalmazásával, kontroll vizsgálatokkal igazoltan: gyógyítható az allergia!

 

♦ Hatékonyságának köszönhetően: rövid időn belül gyógyítható az allergia!

 

♦ Bármilyen más, közkedvelt terápiával kombinálható.

 

♦ Az eljárás, fájdalommentessége révén, már kis gyermekeknél is alkalmazható.

 

♦ Az eljárás, káros mellékhatások nélküli, így hát a szülők szívesebben alkalmazzák gyermekeik gyógyítására, mint más gyógyszeres kezelésterápiát.

 

♦A gyógyszeres kezelések alkalmazása során fellépő álmosság, fáradtság, bágyadtság, stb. helyett, a biorezonanciás kezelések után, jó közérzet, élénkség tapasztalható.

 

♦ A kezelés, nem csak a tünetet szünteti meg, hanem a kiváltó okot is! Ellentétben a gyógyszeres kezeléssel, melyek szedése során, a beteg tünetmentes, ha azonban abbahagyja a gyógyszer szedését, tünetei és panaszai újból visszatérnek, mivel a kiváltó ok nem volt kezelve.

 

A helyesen végzett biofizikai kezelés eredményessége, az eddigi 25 éves külföldi és a mostanára már több, mint 10 éves hazai tapasztalatok alapján, a heveny allergiák, (mint, például a parlagfű allergia) és más típusú allergiák gyógyítása terén is, hihetetlenül hatékony: eléri, a 90%-ot!

 

Teszi ezt, gyorsan, egyszerűen, egyénre szabottan, korhatár nélkül, a legkisebb megterhelést sem jelentve, mellékhatás-mentesen.

 

Biorezonanciás allergia kezelés menete:

 A kezelőszobában, kellemes, halk, relaxációs zene mellett, a páciens ágyra fektetését követően, a kézen és lábon felhelyezett, csuklópántos elektródákon keresztül történik az információ áramoltatása, a szervek felé, mint egy EKG vizsgálat során.

 A kezelés során, a biorezonancia készülékkel, a kóros ENGRAMM végleges kioltását valósítjuk meg, a speciális elektródákon keresztül, ezáltal szűnik meg a szervezet válasza az allergiát kiváltó anyagra.

 

Néhány kezeléssel, véglegesen megszüntethetők,az ún. anafilaxiás típusú, heveny allergiás reakciók, mint pl. a szénanáthát okozó pollenózisok, állati szőrökre, élelmiszerekre, adalékanyagokra, gyógyszerekre fellépő allergiák.

 

Vannak azonban, az allergiáknak olyan krónikus változatai is, ahol a tünetek, az idő múltával, lassan függetlenekké válnak az eredeti allergéntől és a másodlagos, harmadlagos károsodások uralják a kórképet.

 

Nem is gondolnánk, hogy az ekcéma, neurodermitis, asztma, vagy a krónikus hasmenések, collitisek és Cróhn-betegség mögött, egy többnyire, a csecsemő- vagy gyermekkorban kezdődött, rejtett tej- és/vagy búzaallergia húzódik meg, mindig öröklött, allergiás készséggel.

 

A biorezonancia terápia, lehetővé teszi, ezeknek a gyógyíthatatlannak hitt betegségeknek (bázisallergia, vagyis élelmiszerallergia) a felszámolását is.

 

A kezelést megelőzően, valamint a kezelést befejezését követően szükséges, hogy a páciens vizet (természetes alapú) igyon, hogy a szervezet, jó vezetőképességgel rendelkezzen, az elektromágneses jelátvitel céljából.

 

A biorezonancia terápia lehetővé teszi Önnek, vagy gyermekének, az allergia megszüntetését!

 

A HELYESEN VÉGZETT allergia kezelés lehetőségével, Ön és gyermeke is meggyógyulhat!

 

Válasszon jól, a kínálkozó lehetőségek közül! Szűrő és Kezelőközpontunkban dokumentáltan gyógyulnak a betegek!

 

A kezelés időtartama:

Felnőtteknek:      20-32 perc/alkalom

Gyermekeknek:  8-16 perc/kortól függően/alkalom

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet