MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

Stressz kezelése biorezonanciával

 

 

 

Ideges? Feszült?

Nincs egyedül problémájával!

 

Ismerje meg, a biorezonanciás stresszoldás hatékony módszerét!

 

 

A mai, modern kor, a mai rohanó világ egyik népbetegségét, sokan, sokféleképpen próbálják kezelni. A leghatékonyabb eljárás egyike, a biorezonancia terápia (B.R.T.), mely, nyugtatószerek, feszültségoldó szerek, teák nélkül, vívta ki magának, a kezelt páciensei körében, az elismerést.

 

 

A stressz, mint fizikai, mentális, érzelmi megnyilvánulás

 

Stressznek nevezzük, azon hatásokat, melyek szervezetünkben vészreakciót indítanak el.

 

Ez, a Selye által alkotott modell. Stressz hatására, agyunk, egy jelet küld a mellékveséknek, hogy termeljenek kortizolt és adrenalint. Köztudott, ezekről a hormonokról, hogy erős hatásuk van, túltermelődésük, veszélyes lehet!

 

A kortizol, például, lelassítja azokat az életműködéseket, amikre, egy vészhelyzetben nincs közvetlenül szükségünk, de nagyon fontosak, a mindennapi jólétünk fenntartásában.

 

Megváltoztatja az immunválaszt, nem küld elég fehérvérsejtet a fertőzések helyére, tartalékolja azokat, lassítja az emésztést, csökkenti a reproduktív és kiválasztó szervek működését. Korlátozza a növekedést, a csontokban a kálcium és magnézium raktározását, stb. Mindezek létfontosságú dolgok, ha megfelelően fenn akarjuk tartani egészségünket!

 

Amennyiben, viszont a stressz-hatás nem szűnik meg teljesen, a kortizol nevű hormon állandóan termelődik, aminek az lehet az eredménye, hogy elhízunk, immunrendszerünk rendkívül legyengül, csontjainkba nem épül be elég kálcium és magnézium, kiválasztásunk nem lesz megfelelő, ezen kívül, sok, egyéb zavart is okozhat.

 

A stressz, egyfajta válasza a testnek, minden olyan jelre, ami az egyensúlyt felborítja. (pl.:emelkedik a vérnyomás, felesleges hormonok szabadulnak fel, nő a légzésszám, megfeszülnek az izmok, erősen izzadni kezd a test, esetleg szívritmuszavar lép fel).

 

A stressz, nem feltétlenül negatív értelmű megnyilvánulás, mert egyes stresszfajták figyelmeztetnek minket a problémákra. Ugyanakkor, a túlzott stressz, generálhat eltérést, a mentális és fizikai egészségi állapotunkban egyaránt. Ha, a stressz hatása elhúzódik, még több egyensúlyzavar jelentkezik szervezetünkben. Testünk saját védelme és öngyógyító funkciója legyengül, és nem képes ellátni feladatát.

 

Minden ember egyedi. Mindenkinek más a stressz tűrőképessége, a mindennapi életben. Egyesek, természetes módon reagálnak a stresszre és jól tűrik azt, mások, nagyon érzékenyek, a stresszt kiváltó dolgokra. A stressz-kezelés képességét, az élettapasztalatok is befolyásolják. Azok, akik gyermekkorukban rengeteg stresszt éltek át, felnőtt korban is sokkal érzékenyebbek lesznek.

 

 

Ön érzékeny? Ha, a válasz igen, keressen fel bennünket!

 

 

A stressz kezelése biorezonanciával

 

A kezelőszobában, kellemes, halk, relaxációs zene mellett, a páciens ágyra fektetését követően, a kézen és lábon felhelyezett, csuklópántos elektródákon keresztül történik az információ áramoltatása a szervek felé, mint egy EKG vizsgálat során.

 

Az idegsejteken keresztül haladó, beszabályozott frekvencia eléri a sejtet körülvevő extracelluláris vizet. A sejt, érzékeli a frekvenciát, kinyitja a biológiai ablakot és felveszi a frekvenciát. Amikor, a sejtben visszaállt a saját frekvencia, bezárul a biológiai ablak. Ennek következtében, a sejtben visszaáll a harmónia, visszaáll az egészséges állapot.

 

A kezelést megelőzően, valamint a kezelést befejezését követően szükséges, hogy a páciens vizet (természetes alapú) igyon, hogy a szervezet jó vezetőképességgel rendelkezzen, az elektromágneses jelátvitel céljából.

 

 

A kezelés időtartama:

Felnőtteknek:     20-32 perc/alkalom

Gyermekeknek:   8-16 perc/kortól függően/alkalom

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet