MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

Allergia-szűrés biorezonanciával

 

Mely esetekben ajánlott az allergia-szűrés?

 

 

♦ Folyik az orra?

♦ Könnyezik?

♦ Szűnni nem akaró köhögés, nehéz légzés gyötri, annak ellenére, hogy nem influenzás és nincs megfázva?

♦ Ekcémás?

♦ Bőrkiütéses?

♦ Gyomor-és bélrendszeri tünetei vannak (pl.: hasmenés, gyomorfájás, enyhe hányinger, puffadás, stb.)?

 

 

Ha a fenti tünetek valamelyikét tapasztalja magán, vagy gyermekén, feltétlenül javasoljuk az allergia-szűrés elvégzését!

 

 

Az allergia korunk betegsége. A fejlett országokban, így hazánkban is a lakosság 25-30%-a szenved az allergiás megbetegedések valamely fajtájával.

 

A civilizáció fejlődésével, az ember folyamatosan növeli kémiai, fizikai és pszichés megterhelését, ezáltal természetes alkalmazkodó képessége törvényszerűen kimerül. Így nem csoda, hogy időközben, korunk egyik népbetegségévé vált allergia, nemcsak divatos szóhasználat, hanem mind a mai napig, meg nem oldott orvosi probléma.

 

A gyógyításban, eddig alkalmazott kémiai anyagok – különösen a kortikoszteroidok – ,csupán a tüneteket szorítják vissza, az allergia tulajdonképpeni mechanizmusán, mit sem változtatnak, sőt kevéssé ismert, késői mellékhatásként: immungyengeséghez, krónikus gombásodáshoz, csontritkuláshoz „segítik” a betegeket. Sem az allergéntől való távoltartás, vagy annak mennyiségi csökkentése /lásd vadkender-irtás/, sem az ún. hiposzenzibilizálás, nem az igazi okot gyógyítja.

 

Az allergia diagnosztizálásában és gyógyításában, igazi alternatívát a biofizikai orvoslás kialakulása jelentett. Az utóbbi évek biofizikai kutatásai azt bizonyítják, hogy az allergiás beteg a génjeiben hordoz egy (veleszületett, vagy szerzett) elektromágneses /EM/ kódot, az ún. ENGRAMM-ot.

 

Ez a kód, a szervezetet érő megterhelésekre, előbb-utóbb aktiválódik és ettől kezdve a kódban szereplő anyagokkal való találkozásra, az ismert allergiás tünetek jelentkeznek. Az aktiváló tényezők mennyisége, jelentősége rohamosan nő és ezek legnagyobb részével „önkiszolgáljuk” magunkat.

 

Lehetnek:

lelkiek

♦ tudat alatt elfojtott agresszió;

 

fizikaiak

♦ ártalmas földsugárzások

♦ elektroszmog

 

kémiai eredetűek

♦ mint. a kemikáliák

♦ nehézfémek

♦ élelmiszer-adalékok

 

egyéb

♦ salakanyagok

♦ kórokozók

♦ élesztőgomba

♦ vírus

♦ tápanyag-, ásványianyag-hiány

 

Amikor azt állítjuk, hogy az allergiára való hajlam örökölhető, ez alatt tulajdonképpen az ENGRAMM képzésre való hajlandóságot kell értenünk. A „kulcs” tehát, az ENGRAMM, amely egy specifikus rezgésinformáció. Egy olyan emlékezetnyomat, amely a legmodernebb elektronikával, ma már előhívható – erre épül a biofizikai ALLERGIA DIAGNOSZTIKA –, és teljesen meg is szüntethető, kioltható – ez pedig a gyógyítás új, meghökkentően egyszerű lehetőségét teszi alkalmazhatóvá.

 

A biorezonanciás allergiaszűrés, eltér a hagyományos allergológiai vizsgálatoktól!

 

Amikor,a vizsgált allergén, kapcsolatba lép a testünket körülvevő EM térrel, erre testünk finom elektromos paraméterei (bőrellenállás, feszültség, áramerősség),azonnal megváltoznak.

Ez a változás, a testre helyezett elektródák útján, a biorezonancia készülék diagnosztikus oldalán mérhető, rögzíthető, reprodukálható →  ez dr. Voll felfedezése volt és a módszert elektroakupunktúrának nevezzük

 

Viszonylag rövid időn belül, allergiás reakció kiváltása nélkül, többféle anyagot lehet ilyen módon tesztelni és jelentőségüket nézve besorolni.

 

 

A biorezonanciás allergiaszűrés előnye:

 

♦ Kimutathatók, olyan allergének is, amelyeket a hagyományos tesztekkel (bőrteszt) nem sikerül megtalálni. (vagyis, érzékenyebb allergén-reaktív – anyagkimutatást tesz lehetővé).

♦ Az eljárás fájdalommentes.

♦ Gyorsan megtudható az eredmény, nincs hosszú várakozás (hónapokkal előtte való bejelentkezés).

 

 

 

A biorezonanciás allergia-szűrés menete:

 

Az otthonosan berendezett kezelőszobában, halk, kellemes zene mellett, a biorezonancia mérőberendezéssel, bemérjük a páciens szervezetének elektromágneses rezgéstartomány-változását.

A vizsgálatot nem a páciens karján lévő bőrbemetszéssel végezzük, hanem a páciens kezén lévő ujjvégződés egy pontján, enyhe nyomással, összeköttetésben, egyenként az asztalra helyezett ampullákban lévő allergénekkel.

A biorezonancia eljárással megállapítjuk, hogy a szervezet mely hatóanyagokra pozitív, azaz a páciens, mire allergiás. Ezt követően, ismertetjük a pácienssel a biorezonancia terápiás lehetőségeket.

 

 

Allergia-szűrés időtartama:

kb.:  30- 60 perc

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet