MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

Méregtelenítés biorezonanciával

 

 

„Az egészség, azonos a szervezet méregtől való mentességével.”

/F.X. MAYR/

 

 

Ugye, Önnek is fontos az egészsége?

 

Ha méregteleníti szervezetét, még van esély a gyógyulásra!

 

A szakemberek véleménye szerint, korábban nem fektettek nagy hangsúlyt a szervezet méregtelenítésére, hiszen természetesnek tűnt, hogy minden nép saját igényeinek megfelelően alakítja ki étkezési szokásait. Egy-két évszázaddal ezelőtt, hazánkban az emberek komoly fizikai munka árán tudták csak megteremteni egzisztenciájukat, s ennek megfelelően alakították ki étrendjüket is, mely tápláló, s pótolja a nehéz fizikai munkával elvesztett kalóriákat.

 

Ma azonban, legtöbben irodában dolgozunk, ülőmunkát végzünk, így szervezetünk már nem igényli a magas zsír- és kalóriatartalmú ételeket. Ha azonban, mégis ezt az étrendet követjük, az nemcsak súlyfelesleg kialakulásához vezethet, de a szervezetet is megterheli. Emellett, a " műételek " korát éljük, a számtalan adalékanyag nagy része lerakódhat a szervezetben, s károsan hat rá. A szakemberek ma már elfogadják, hogy szükséges a méregtelenítés, azonban nem javasolják a drasztikus módszereket.

 

Az egész éves stressz, az elfogyasztott káros élelmiszerek negatív hatását néhány egyszerű lépésben semlegesíthetjük, szervezetünk pedig, jó közérzettel, kiegyensúlyozottsággal hálálja meg a törődést.

 

Sokan úgy képzelik, a méregtelenítés egy megterhelő, hosszas folyamat, mely rengeteg lemondással jár. Pedig valójában, számtalan kíméletes módszer áll rendelkezésünkre, melyek többsége nemhogy nem igényel nagyobb erőfeszítést, de még kellemes is!

 

Korunk, egyik legnépszerűbb módszerének egyike, a sejtszintű méregtelenítés biorezonanciával.

 

 

Biorezonanciás méregtelenítés lényege:

 

A személyre szabottan összeállított kezelések célja, hogy a test megszabaduljon a méreganyagoktól és rendeződjön az emésztés, valamint az anyagcsere.

 

A beteg emésztőrendszerben keletkező és felszívódó mérgektől tehermentesítjük a szervezetet (méregtelenítés). Az anyagcsere folyamatok bélflóra helyreállításával a szervezet lúgosításával, immunrendszer erősítésével segítjük a szervezet egészséges működőképességét.

 

A biorezonanciás méregtelenítés előnye:

 

♦   Kíméletes, nem megterhelő módszer.

♦   Rövid időn belül kivitelezhető.

♦   Hatékony

 

 

A biorezonanciás méregtelenítés kezelésének menete:

 

A kezelőszobában, kellemes, halk, relaxációs zene mellett a páciens ágyra fektetését követően, a kézen és lábon felhelyezett, csuklópántos elektródákon keresztül történik az információ áramoltatása a szervek felé, mint egy EKG vizsgálat során.

 

Az idegsejteken keresztül haladó, beszabályozott frekvencia eléri a sejtet körülvevő extracelluláris vizet. A sejt érzékeli a frekvenciát, kinyitja a biológiai ablakot és felveszi a frekvenciát. Amikor a sejtben visszaállt a saját frekvencia, bezárul a biológiai ablak. Ennek következtében, a sejtben visszaáll a harmónia, visszaáll az egészséges állapot.

 

Kezelést megelőzően, valamint a kezelést befejezését követően szükséges, hogy a páciens vizet (természetes alapú) igyon, hogy a szervezet jó vezetőképességgel rendelkezzen, az elektromágneses jelátvitel céljából.

 

A kezelés időtartama:

 

20-32 perc/alkalom

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet