MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

Magas vérnyomás kezelése biorezonanciával

 

 

„Az energiagyógyászat korának küszöbén állunk. Univerzumunkban minden egy bizonyos rezgésszinthez kapcsolódik és a változtatáshoz elég, ha egy másik, adott esetben ellentétes frekvenciára hangolódunk. Ezzel az egyszerű módszerrel minden megoldható, legyen szó egészségügyi, érzelmi, vagy bármilyen más természetű problémáról. Ez óriási dolog. Sőt, azt kell mondjam, hogy ez az emberiség történetének leghatalmasabb felfedezése.”

/Dr. Ben Johnson/

 

 

Hipertónia  kezelése biorezonanciával :

 

Mivel a betegséget és azok tüneteit, a sejtek által kibocsátott hibás biofizikai (elektromágneses) jelek által vezérelt, káros biokémiai folyamatok okozzák, tehát, a biorezonancia kezeléssel „ok”-i terápiát valósítunk meg.

 

Nem a tünetet, hanem az okot kell kezelnünk. Vannak feltételezések, az okokra vonatkozólag –, mint pl. a stressz, családi hajlam, elhízás, dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás, de ezeket inkább „rizikó faktorként” tartják számon, ami hozzájárulhat a betegség kialakulásához.

 

Öröklött hajlam felelős lehet ugyan, de egy olyan szervezetben, ahol a sejtek nincsenek elsavasodva, megmérgezve és kiéheztetve, ezen hajlam tünetcsoportjai, nem fognak megjelenni.

 

Testünk a  savlekötő képességét használja fel, hogy a fölös savmennyiség megkötésével biztosítsa a kémiai egyensúlyt, azaz az enyhén lúgos kémhatást. Az érrendszeren belüli, a vérben lévő fölös savak megkötésére termeli a máj, az úgynevezett vérzsírokat, melyeknek közismert neve koleszterin, triglicerid.

 

A vérben lévő, több savas anyagcsere származék, nagyobb mennyiségű vérzsírok termelését váltja ki, ennek  nemkívánatos következményei:

 

♦  Vérünk sűrűbbé válik, a benne lévő vérzsíroktól és a sűrűbb vért, csak a megnövekedett vérnyomás képes az érrendszeren, annak szöveteiket ellátó részén, a kapilláris rendszeren keresztül átáramoltatni.

 

♦  Ezek a vérzsírok, a megkötött savakkal együtt, lerakódnak az erek belső falára – az érelmeszesedésnek nevezett jelenséget okozva –, ami az ereket rugalmatlanabbá, ill. merevebbé teszi. Az ilyen rugalmatlanabb erek már nem tudnak a megfelelő mértékben kitágulni, a szükségesnél szűkebb keresztmetszet miatt,magasabb vérnyomás jön létre.

 

♦  Továbbá, a lerakódás is csökkenti az erek belső átmérőjét, ami még nagyobb tágulásra kényszerítené az amúgy is rugalmatlan érfalat. Ez az érfal sérüléseihez is vezethet. (Agyban, ez okozza az agyvérzést).

 

♦  Az érelmeszesedés, a kisebb méretű vivőerek esetében, olyan mértékben csökkentheti a belső átmérőt, hogy ez, az érszűkületnek nevezett problémát okozza. Ilyenkor az érben átáramló vérmennyiség jelentősen csökken.

 A tünetet kezelő orvosok, a vérnyomáscsökkentő szereket alkalmazzák. Ezek, visszafogják a szív összehúzódásainak erejét és gyakoriságát, tágítják az ereket, erőltetett vízhajtás révén, csökkentik az érrendszerben keringő folyadék mennyiségét, vagy befolyásolják a központi idegrendszer vérnyomást szabályozó működését és így érik el a vér nyomásának csökkentését.

Ezzel azonban nem szűnik meg az elsavasodás, az érelmeszesedés, az erek rugalmatlansága és ráadásul, még egy újabb problémát is okoz.

 

Mi lesz ugyanis azokkal a sejtekkel, szövetekkel, szervekkel, amelyek a savasodásból eredő, megváltozott körülmények mellett, csak nagyobb vérnyomás esetén jutnának elég éltető oxigénhez és tápanyaghoz?

 

Éhezni fognak. Egy részük, hamarabb elpusztul, másik részük a mérgezés hatására, mutálódik, esetleg elrákosodik. Azt tudjuk, hogy a rákos sejtek legjobban savas, oxigénszegény környezetben szaporodnak.

 

A szervezet nem véletlenül, hanem az elsavasodásból, oxigén- és vitálisanyag hiányból eredő veszély kezelése miatt emelte meg a vér nyomását. Ha ezt lecsökkentjük anélkül, hogy a kiváltó okokat szüntetnénk meg, akkor ezzel magunkat becsapva a vészjelzőt is kikapcsoltuk és egy időzített bomba módjára éljük az életünket. Segítsünk szervezetünknek, hogy beindítsa az önregenerációs folyamatát!

 

 

A biorezonancia készülék segítségével, a szervezet hibás, saját –endogén- jeleit harmonizáljuk. A kijavított elektromágneses jeleket a szervezet felismeri és a betegséget okozó energetikai egyensúlyzavarok helyreállításával a gyógyulási folyamat beindul.

 

 

 

A biorezonancia kezelés, kizárólag azon a területen fejti ki hatását, ahol a sejtműködés hibás. (A beteg sejtek más impulzusokat – frekvenciát – bocsátanak ki, mint az egészségesek). Az egészségesen működő sejtek nem reagálnak.

 

 

A biorezonancia terápiával segítjük a szervezet méregtelenítését, a vitális anyagok felszívódását, helyreállítjuk a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Kezeljük, a kiváltó okot előidéző működési zavarokat (pl. pajzsmirigy- ,vese-, mellékvese-, szív, cukorbetegség). Csökkentjük a szervezet magas vérnyomását.

 

 

A kezeléseket, kizárólag betegeink szakorvosának (házi orvosának) együttműködésével vállaljuk, mivel bizonyos időközönként szükségszerű a betegek vérnyomásának kontrollvizsgálata, újabb diagnózis felállítása és az azt követő vérnyomáscsökkentő gyógyszerek dózisának beállítása, csökkentése, illetve indokolt esetben, annak abbahagyása!

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet