MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

A biorezonanciáról közérthetően

 

Manapság, egyre többet hallunk a természetgyógyászok és az alternatív gyógyászati eljárásokra nyitott szemléletű orvosok által használt biorezonancia terápia és diagnózis alkalmazásáról.

Sokan azonban, kételkednek, hiszen még nem ismerik kellően a gyógyításnak eme módszerét. A hullámtanban kevésbé járatos emberek számára, ez a gyógyítási irányzat inkább tűnik misztikusnak, mint tudományosan megalapozottnak.

És miért is hinnénk el azt, amit nem értünk?

 

„Semmiféle dolgot nem lehet

Sem szeretni, sem gyűlölni,

Míg meg nem ismertük.”

 

/ Leonardo da Vinci /

 

 

Lássunk tehát, egy  magyarázatot, a biorezonancia működéséről!

 

A biorezonancia terápia, a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait. Az életfolyamatokat elektromágneses rezgések irányítják, azaz egészséges és beteg szerveink különféle rezgéseket bocsátanak ki.

A betegség, minden esetben hibás rezgésként jelentkezik, vagyis zavar támad a szervezet elektromágneses egyensúlyállapotában.

 

Az egészséges rezgéseket harmonikusnak, a betegségekre jellemzőeket pedig, diszharmonikusnak nevezzük.

 

 

A biorezonancia kezelés lényege:

 

A harmonikus rezgéseket megerősítjük, a diszharmonikus rezgéseket pedig, megszüntetjük. Ez azt jelenti, ha betegség esetén, ellenkező értelmű rezgéseket bocsátunk a szervezetre, akkor azzal, a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg!

 

 

 

A biorezoncia kezelés működése:

 

 

A biorezonancia készülék segítségével, a hibásan működő szervhez eljuttatjuk a saját frekvenciáját. Amikor, a sejtben visszaáll a saját frekvencia, a sejtben visszaáll a harmónia, azaz a szervek harmonikus működése és visszaáll az EGÉSZÉGES állapot!

 

A biorezonancia hatékonysága:

 

 

A B.R.T használatának eredményességi foka: 90 % fölötti!

Azonban a hagyományos medicinát nem helyettesíti! A biorezonancia, egy komplementer (kiegészítő) medicina, mely harmonizál, állapotot javít, diszharmóniát szüntet meg és visszaállítja az egészséges állapotot!

 

Biorezonancia terápia ajánlott:

 

 

Minden korosztály számára ajánlott, a csecsemőkortól – időskorig.

 

Ha, egészséges életre vágyik, engedje, hogy segíthessünk!

Szakembereink személyre szabott kezelésekkel, életmód tanácsadással segítenek Önnek, a fizikai és pszichikai egészségi állapotának javításában.

 

A biorezonancia kezelések önmagukban is hatékonyak tudnak lenni, ugyanakkor, beállított gyógyszeres terápiával rendelkezők is igénybe vehetik a szolgáltatásokat.

 

Betegeink, rövid időn belüli gyógyulásról számolnak be.

Használja Ön is, a XXI. század korszerű technológiájának, egyik legígéretesebb módszereként nyilvántartott kezelésterápiáját: a

- fájdalommentes   és

- mellékhatások nélküli

BIOREZONANCIA TERÁPIÁT

 

 

 

 

Asztali nézet