MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

KOMPLEX, EGÉSZ TESTRE KITERJEDŐ ÁLLAPOTFELMÉRÉS  ÉS SZŰRÉS:

 

                                  Mindent tudni szeretnél egészségedről?

 

6 szolgáltatás egy csomagban , konzultációval és részletes  25 - 40 oldalas  vizsgálati eredménnyel:

 

1.) Daganatos megbetegedések megelőzése! Mell-, csont-, nőgyógyászati analízis!  

2.) Monitoron követhető, komplex, teljes testre vonatkozó állapotfelmérés!  

3.) Pajzsmirigy vizsgálat azonnali eredménnyel

4.) Nőgyógyászati felmérés hormonvizsgálattal, vagy Prosztata rendellenességek bemérése  

5.) Allergia szűrés: baktériumokra-, antibiotikumokra-, helyi érzéstelenítőkre-, ragasztóra-, cementre-, festékre-, bőrápolási termékekre-, UV sugárzásra-,  fémre-, állati szőrre!  

6.) Candida szűrés  azonnali eredménnyel

 

Szeretnél egészséges lenni?  Deríts fényt a benned rejtőző betegségekre!

Teljes kép az egészségedről, részletes, 132 területet átfogó vizsgálat:

szív -és érrendszer-, gyomor és bélfunkció-, vércukor-, aminosavak-, máj-, epehólyag-, hasnyálmirigy-, vese-, tüdő-, agy és idegek-, csontsűrűség-, reumás csontbetegség-, fizikai állapot-, immunrendszer-, endokrin rendszer-, bőr-, szem-, ásványi anyagok-vitaminok-, toxinok-, nehézfémek-, paraziták

 

A modern technológiának köszönhetően a mell kötőszövetes daganatképződésére -, méhnyak gyulladásra való hajlama és a petefészekben kialakuló ciszta, valamint a csontállomány túlburjánzásos megnagyobbodásának foka gyorsan és könnyen mérhető. A mell, a petefészek és a méhnyak, valamint a csontok  analízise hozzásegít, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikó faktorokat, informálódjunk és a kapott értéktől függően idejében cselekedhess egészséged védelmének érdekében.

     1.   Daganatos megbetegedések megelőzése, mell-, csont-, nőgyógyászati analízis:

 • A vizsgálathoz nem kell levetkőzni! Azonnali eredmény!
 • Az adatokat rögzítjük, írásos, visszanézhető eredményt készítünk állapotodról
 • Tájékoztatást kapsz az eltérések mértékéről
 • Az adatokat e-mailen elküldjük, így bármikor hozzáférhetsz
 • A vizsgálatot végző személy egyszerűen, érthetően tudja feléd közvetíteni egészségi állapotod.
 • A vizsgálat teljesen fájdalommentes!

 

2. Monitoron követhető, komplex, teljes testre vonatkozó állapotfelmérés (132 területet átfogó vizsgálat ):

          Ha tudni szeretnéd:

 • milyen betegségre vagy hajlamos és mit tehetsz a megelőzés érdekében
 • hogy milyen vitaminokra, ásványi anyagokra van szükséged
 • milyen az egészségi állapotod és hogyan őrizheted meg testi-lelki egészséged
 • mi okozza a szűnni nem akaró - esetleges – panaszaid (gyengeség, fáradékonyság, rosszkedvűség, ingerlékenység, allergiás tünetek gyomorégés, puffadás, székrekedés, hasmenés, fejfájás, a fájdalmas menstruációtól a PCO-n keresztül a meddőségig
 • a sport, a nehéz fizikai munka, a fokozott igénybevétel mennyire befolyásolja szervezeted működését
 • nincs- e cukorbetegséged
 • gyenge - e  az immunrendszered
 • mennyire savas, vagy lúgos a szervezeted
 • mennyire jó a memóriád
 • mennyire vízhiányos a bőröd
 • milyen a bőröd kollagéntartalma
 • van - e hajszálértágulatra való hajlamod
 • van - e méreganyag lerakódás a szervezetedben és mik azok ( toxinok )
 • van-e nehézfém mérgezésed ( arzén, higany, ólom, króm, kadmium )
 • van - e benned parazita ( élősködő )

Akkor vedd igénybe ezt a teljes testre vonatkozó vizsgálatot, mely a sejtközi tér vizsgálatával állapítja meg testünk rendellenességeit. Speciális állapotfelmérő készülékünk segítségével egy monitoron láthatod mérés közben szerveid működését.

Ez az eljárás segít abban, hogy a betegségeket és a különböző betegségre való hajlamokat még egy korai stádiumban vagy megjelenésük előtt felfedezzük és ezáltal egy súlyosabb problémákkal járó betegség, testi-lelki megterhelés, anyagi és időbeli ráfordítás elkerülhető legyen.

Az állapotfelméréssel feltárhatók:

 • az addig tisztázatlan eredetű problémák hátterében meghúzódó valódi okok
 • növelhető a gyógykezelés hatékonysága, illetve megelőzhetőek a komolyabb betegségek

Szív és érrendszer vizsgálata:

Átfogó képet ad a szíved és az érrendszered működéséről. Korai stádiumban kimutatja a magasvérnyomás hajlamot, a tényleges betegség bekövetkezte előtt akár évekkel is. Láthatóvá válik a koszorúerek elmeszesedése, a kezdeti szívkoszorúér betegség is. A rendszer valamennyi végtagon, a szív üregeiben és a koszorúerekben, a nyaki ereken és az agyban külön-külön képes regisztrálni a vérnyomás értékeket, ezért különösen alkalmas az érelmeszesedések kezdeti stádiumának kimutatására.

Gyomor és bél funkciók vizsgálata:

Megtudhatod, jól működik-e a gyomrod és bélrendszered, kimutatható van - e gyomorfekélyre való hajlamod, van - e vékonybél felszívódási zavarod. Az emésztőrendszer működési zavarai sokszor évekkel azelőtt láthatóak a rendszer jelzései alapján, mielőtt azok panaszokat, tüneteket, betegséget okoznának.

Májfunkció vizsgálata:

Végre megtudhatod, hogy a májad milyen mértékben tudja ellátni a szervezetedbe jutott toxikus (mérgező) anyagok lebontását. Amennyiben a máj nem tud megfelelően méregteleníteni, a felhalmozódott méreganyag az emberi szervezet egészséges működését gátolja, a betegségekre való hajlamot növeli. A máj zsírtartalmának vizsgálatával megtudhatod, van-e szív-és cukorbetegségekre való hajlamod.

A vese ellenőrzése:

Betekintést nyújt a veséd működésébe, kimutatja veséd akkut, vagy krónikus gyulladásait, vagy elégtelen veseműködését. Kezdeti stádiumban kimutathatóak a húgyúti gyulladások, húgyhólyag zavarok.

A légúti funkciók elemzése:

Korai állapotban kimutatja az enyhe bronchitist ( tüdőhörgő gyulladást ), az akkut-és krónikus bronchitist, obstruktív tüdőtágulatot, asthma bronchiale korai tüneteit. A hörgők gyulladásának időbeni felismerésével megelőzhetőek az asztmatikus megbetegedések is.

Reuma, csontritkulás, csontsűrűség vizsgálat:

Korai stádiumban észlelhetővé válik a kalcium-vesztési tendencia, amely megelőzi a tényleges csontritkulást. A különböző gerinc szakaszok terhelési szintjeiből következtethetünk a nyaki-, ágyéki meszesedésed mértékére. A vizsgálat kimutatja a csontritkulásra-, reumára való hajlamot, megmutatja a vállizom letapadásának mértékét, a váll gyulladásos elváltozását. Kimutatható a véráramlás mértéke a végtagok hajszálereiben, amiből a különböző végtagi betegségek kiszűrhetők.

3. Pajzsmirigy vizsgálat:

A szerteágazó tünetek miatt a pajzsmirigy betegségei sok esetben nem, vagy csak későn kerülnek felismerésre. A pajzsmirigy betegségben szenvedők gyakori problémája a tünetekből fakadó rossz közérzet. Az állandó fáradtságérzet, idegesség, vagy álmatlanság negatívan befolyásolja a beteg teljesítő képességét, munkavégzését, a hangulati változások társas kapcsolatait tehetik tönkre. A pajzsmirigy rendellenességedet (alul-, vagy túlműködésed) a vizsgálat még abban a stádiumban képes jelezni, amikor az még a vérvételből nem kimutatható, így pajzsmirigy működési zavaraidba a legkorábbi stádiumban sikerülhet beavatkozni. Az idejében felismert betegség segíti panaszaid megszüntetését és segítségével megelőzhető állapotod romlása is!

 • A pajzsmirigy vizsgálatát nem vérvétellel, hanem műszeres méréssel végezzük!

4. Nőgyógyászati felmérés hormonvizsgálattal, vagy  Prosztata rendellenességek bemérése 

Fontos szerepe van a prevencióban, ugyanis információkat kaphatsz betegségeidnek rizikófaktorairól. Jelezheti a gyulladásos folyamatok helyét testedben még akkor, amikor fájdalmat még nem okoz. Megtudhatod, van-e petefészek-, petevezeték-, méhnyak gyulladásod. A kismedencei gyulladásban szenvedő nők mintegy 1/5-énél meddőség,1/3-ánál pedig kiújuló fertőzés alakul ki. A gép a hormonháztartás zavarait még abban a stádiumban képes jelezni, amikor azok még a vérvételből nem kimutathatóak.

 • A vizsgálat nem vérvételből történik, műszeres méréssel végezzük, ami teljesen fájdalommentes és nem kell levetkőzni sem!

A prosztatagyulladás gyakori betegség a felnőtt férfiaknál, az akkut ( heves, gyors lefolyású) gyulladás általában hidegrázással, lázzal , sürgető, gyakori vizelési ingerrel, deréktáji-, herékbe sugárzó fájdalommal, vizeléskor égő érzéssel, vérvizeléssel, vizeletelzáródás tüneteivel jár. A prosztatagyulladást követően a prosztatában heg maradhat, mely elősegíti a prosztatakövek kialakulását, melyek gyakran kísérik a krónikus ( régóta fennálló, hosszan elhúzódó ) prosztata szindrómát. A prosztata szöveteinek nem rákos burjánzása következtében kialakuló prosztata megnagyobbodás-  mely nyomást gyakorol a húgycsőre és a hólyagra- gátolja a vizeletfolyást. 45 éves kor környékén indul el a folyamat, lassan alakul ki, eleinte nincs tünet, később már veszélyes lehet, mivel az elzáródás miatt a vizelet nem tud maradéktalanul távozni. Vizelet marad a hólyagban, amely könnyen hoz létre húgyúti fertőzéseket és húgyhólyagköveket, amitől a betegség tovább súlyosbodik. A vizsgálatból megállapítható, hogy van-e prosztatagyulladás, prosztata megnagyobbodás, prosztatameszesedés és milyen mértékű.

 • A vizsgálat során nem kell levetkőzni ! A vizsgálatot műszeres méréssel végezzük, nem a prosztatánál!

5. Allergia szűrés, 16 allergénre: baktériumokra-, antibiotikumokra-, helyi érzéstelenítőkre-, ragasztóra-, cementre-, festékre-, bőrápolási termékekre-, UV sugárzásra-,  fémre-, állati szőrre:

A hagyományos allergiavizsgálatokhoz elengedhetetlen a vérvétel, vagy a bőrteszt, ezért, ha irtózol a tűtől, talán végére sem jársz a panaszaid okának.

 • A most végzett allergiavizsgálat ezzel szemben teljesen fájdalommentes, nem kell félned a tűszúrástól sem, hiszen a vizsgálatot szervezeted bemérésével végezzük.

A vizsgálat előnye:

 • Kimutathatók olyan allergének is, amelyeket a hagyományos tesztekkel (bőrteszt, vérvizsgálat) nem sikerül megtalálni, vagyis érzékenyebb allergén-reaktív anyagkimutatást tesz lehetővé, pl.: műtétek során használt helyi érzéstelenítőkben található anyagot, számos bőrápolási termékben (krém, szappan, stb.) jelen lévő anyagot, melyek okozhatnak bajt.
 • Nincs várakozási idő, hónapokkal előtte való bejelentkezés!
 • Az eredményt pedig a helyszínen ki is elemezzük, el is magyarázzuk neked.

 

6.Candida szűrés:

A Candida gomba, normál körülmények között is megtalálható a szervezetben, a bélrendszerben és többek között, a bőrön is. A bélrendszerben a gombaállomány (candida albicans is) mértéke a bél baktériumflórájának kontrollja alatt áll, így tehát, mint mindenhol a szervezetben, egyensúlyi állapot áll fenn. Ha azonban a bélflóra normál egyensúlyi állapota felborul (leggyakrabban antibiotikumok és fokozott cukorbevitel esetén, mely a gomba fő tápanyaga), vagy nehézfém mérgezés esetén (a Candida Albicans gomba megköti a nehézfémeket), akkor a bélben egyébként normális szinten élő élesztő gombák- Candida gomba fajok-, elszaporodhatnak az egész szervezetben, kiváltva a generalizált Candida gomba okozta betegséget, a Candidiásist. A Candida gomba fajok közül, a leginkább szaporodó-és toxicitás képes, az igen agresszív és rezisztens (ellenálló) Candida Albicans gomba faj.

Mely esetekben ajánlott a Candida-szűrés?

 • ha sokáig és többször részesültél antibiotikumos és szteroidos kezelésben
 • ha fogamzásgátló gyógyszert szedsz
 • életedben sok a stressz
 • helytelenül (pl.: tartósítószeres, tejmentesen) táplálkozol
 • Candida gomba által okozott tüneteket tapasztalsz magadon
 • alhasi fájdalmakat, görcsöt érzel
 • visszatérő, kismedencei, akár nőgyógyászati, vagy urológiai gyulladásos problémáid vannak
 • gyomor-, bélpanaszokat, teltségérzetet érzel
 • székrekedésed,- hasmenése van
 • nagyon hullik a hajad
 • krónikus bőrelváltozásaid vannak
 • ekcémás vagy
 • izületi panaszaid vannak
 • megmagyarázhatatlan idegrendszeri tüneteket, depressziót érzel
 • allergiás vagy
 • asztmás vagy
 • elhízott vagy
 • gyakran fáj a fejed
 • szív- és vese problémáid vannak
 • vércukor ingadozásod van
 • hormonális zavaraid vannak
 • menstruációs zavaraid vannak
 • nem esel teherbe ( meddő vagy )

A vizsgálatot nem mikrobiológiailag kiterjeszthető testváladék vétellel, nem szerológiailag Candida-ellenes ellenanyaggal igazolható vérvétellel, hanem a biorezonancia, Voll-módszerével végezzük.

Azaz, a bemérést a kézujjvégződésed egy pontján, enyhe nyomással végezzük. A vizsgálat eredményétől függően ismertetjük a terápiás lehetőségeket számodra.

 

 • a komlex állapotfelmérés és szűrés konzultációval, az eredmények kiértékelésével kb. 1,5 órás, fájdalommentes  

 • a vizsgálat több részből áll
 • a vizsgálatokat és szűréseket nem vérvétellel, hanem műszeres méréssel végezzük!
 • a vizsgálatokhoz nem kell levetkőzni!
 • 25-40 oldalas vizsgálati összefoglalót kapsz e-mailben

 • a vizsgálatok, szűrések, kezelések  hétfőtől-péntekig : 09-18 óra között vannak

 • telefonos bejelentkezés szükséges: Tel.:  06 30 288 02 02
 • 2 helyszín közül választhatsz, mindkét estben ingyenes a parkolás        

          

 

 

 

 

Asztali nézet