MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

Depresszió kezelése biorezonanciával

 

 

Egész nap fáradtnak érzi magát, de éjszaka, mégsem tud aludni? Rosszkedvű?

 

Szeretne Ön is derűlátó lenni, vidám, boldog életet élni?

 

 

Ne keseredjen el, van kiút!!!

 

 

Ma, már Ön is igénybe veheti, az utóbbi évtized modern gyógymódjának lehetőségét, a biorezonancia terápiát!

 

 

A depresszióról

 

A társadalom, sokáig nem ismerte el betegségként a depressziót és sokan, nem is értették meg, hogy egy-egy depressziós ismerősük „miért hagyta így el magát?”

 

Napjainkban, az orvostudomány már egyértelműen bebizonyította, hogy a depresszió egy létező betegség. (Sőt, oly mértékben létező, hogy a WHO szerint, 2020-ra, a társadalomra legterhelőbb betegséggé fog előlépni.)

 

A depresszió, mára már hatékonyan kezelhető. Sokan, nem ismerik fel a tüneteket, hosszú hónapokig. A legtöbben, egy kis levertségre, rengeteg munkára hivatkoznak. Az esetek többségénél, így is kezdődik. Baj, csak akkor van, amikor ez a bizonyos levertség, már hónapok óta tart.

 

 

A depresszió tünetei

 

Legjellemzőbb tünete

 

♦ az állandósult szomorúság

♦ szorongó, vagy „üres” érzés

♦ alvászavaroktól szenvedés (túl sokat, vagy éppen túl keveset alszik)

hirtelen lecsökkent étvágy és súlyvesztés

♦ vagy váratlan étvágyfokozódás és súlynövekedés

♦ A depresszióban szenvedők, gyakran elvesztik az érdeklődésüket, minden olyan dolog iránt, amelyek régen örömet okoztak.

Fokozott ingerlékenység, nyugtalanság, feszültség lesz úrrá rajtuk

koncentrálási, emlékezési zavarok jelennek meg

♦ lelassul a gondolkodás, a beszéd és a mozgás

♦ Helyette: feledékenység és fáradékonyság lép fel.

♦ Állandó energiaszegény állapot, folytonos fáradtságérzet...

♦... negatív gondolatok (akár, az öngyilkosság gondolatáig is elmehetnek) jellemzik.

 

 

 

A depresszió kezelése hagyományos orvoslással

 

Mára, már bizonyított tény, hogy a depresszió hátterében, bizonyos agyi ingerületátvivő anyagok egyensúlyának felborulása áll. Ezen ingerületátvivő anyagok közül, a legfontosabbak, a szerotonin, a noradrenalin és a dopamin.

 

Az orvostudomány, ezen ingerületátvivő anyagok egyensúlyának visszaállításával kezeli a depressziót. Ehhez, úgynevezett antidepresszánsokat alkalmaznak.

 

Ezek hátránya, hogy rengeteg mellékhatással rendelkeznek, sőt egyes gyógyszerek mellékhatásaik révén, a májat és a vesét is károsíthatják. Sajnos, a szívet és a pajzsmirigyet károsító mellékhatással rendelkező antidepresszánsok is léteznek

 

 

A depresszió kezelése biorezonanciával

 

Mindenképpen foglalkozni kell a depresszió kezelésével, mivel súlyosabb esetekben negatívan befolyásolhat emberi kapcsolatokat, testi épséget, munkavégző képességet, sőt szélsőséges esetekben, akár az életet is veszélyeztetheti.

 

Elérkezett az ideje, hogy az eddigi elképzeléseinket az orvostudományról, a bennünket körülvevő mindennapi jelenségekről átgondoljuk és új dimenziókkal egészítsük ki. Vonatkozik ez, orvosokra, betegekre, a gondolkodó emberre, egyaránt. Talán akkor, kevésbé leszünk „hitetlenek”, az olyan szokatlan, a jövőbe tekintő gyógyító módszerekre, mint a biorezonancia-terápia.

 

A helyesen végzett biofizikai kezelés eredményessége, az eddigi 25 éves külföldi és a mostanára már több, mint 10 éves hazai tapasztalatok alapján, a depresszió és más típusú betegségek gyógyítása terén is, hihetetlenül hatékony: eléri, a 90%-ot!

 

Teszi ezt, gyorsan, egyszerűen, egyénre szabottan, korhatár nélkül, a legkisebb megterhelést sem jelentve, mellékhatás-mentesen, gyógyszerek nélkül!

 

 

Biorezonanciás depresszió  kezelés előnye:

 

♦ Alkalmazásával, kontroll vizsgálatokkal igazoltan, gyógyítható a depresszió!

 

♦ Hatékonyságának köszönhetően, rövid időn belül gyógyítható a depresszió!

 

♦ Az eljárás, gyógyszermentes, káros mellékhatások nélküli, így hát a szülők szívesebben alkalmazzák gyermekeik gyógyítására, mint más gyógyszeres kezelésterápiát. A gyógyszeres kezelések alkalmazása során fellépő álmosság, fáradtság, bágyadtság, stb. helyett, a biorezonancia kezelések után, jó közérzet, élénkség tapasztalható!

 

♦ A kezelés, nem csak a tünetet szünteti meg, hanem a kiváltó okot is!Ellentétben a gyógyszeres kezeléssel, melyek szedése során, a beteg tünetmentes, ha azonban abbahagyja a gyógyszer szedését, tünetei és panaszai újból visszatérnek, mivel a kiváltó ok, nem volt kezelve.

 

 

Biorezonancia kezelés menete

 

A kezelőszobában, kellemes, halk, relaxációs zene mellett, a páciens ágyra fektetését követően, a kézen és lábon felhelyezett, csuklópántos elektródákon keresztül történik az információ áramoltatása a szervek felé, mint egy EKG vizsgálat során.

 

Az idegsejteken keresztül haladó, beszabályozott frekvencia eléri a sejtet körülvevő extracelluláris vizet. A sejt, érzékeli a frekvenciát, kinyitja a biológiai ablakot és felveszi a frekvenciát. Amikor, a sejtben visszaállt a saját frekvencia, bezárul a biológiai ablak. Ennek következtében a sejtben visszaáll a harmónia, visszaáll az egészséges állapot,azaz a depresszió hátterében álló agyi ingerületátvivő anyagok egyensúlyának helyreállítása.

 

A kezelést megelőzően, valamint, a kezelést befejezését követően szükséges, hogy a páciens vizet (természetes alapú) igyon, hogy a szervezet jó vezetőképességgel rendelkezzen, az elektromágneses jelátvitel céljából.

 

A kezelés időtartama:

 

Felnőtteknek:     20-32 perc/alkalom

Gyermekeknek:   8-16 perc/kortól függően/alkalom

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet