MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

Kedves Bónuszos, Kuponos Vendégeink!

Üzletszabályzatunk értelmében:

  • A telefonos bejelentkezés napján, a vizsgálat/kezelés időpontjának lefoglalásakor meg kell adni a bónuszkódot, kuponkódot, mivel időhiány miatt erre a vizsgálat/kezelés helyszinén nincs lehetőség.
  • Az előjegyzett időpontokra pontosan kell érkezni, a folyamatos betegellátás és a hosszas várakozás elkerülése érdekében. 10 perces késést követően a vizsgálatot/kezelést nem tudjuk aznap elvégezni, másik időpont a helyszinen kapható. 
  • A lefoglalt időpontot le lehet mondani: SMS-ben, legkésőbb a foglalt időpont napját megelőző napon, 20 óráig bezárólag, név, időpont, vizsgálat/kezelés megjelölésével,az alábbi telefonszámon:06 30 288 0202. Ebben az esetben új időpont kérhető fenti telefonszámon, minden hétfőn és szerdán 14-18 óráig.
  • Amennyiben a lefoglalt időpontot a vizsgálat/kezelés napján mondják le, a bónusz/ kupon elveszik. Ebben az esetben a bónuszt/kupont a vizsgálat/kezelés elvégzése nélkül beváltottnak minősítjük, visszaváltani azt nem tudják. Az aznap lemondott vizsgálatot/kezelést csak újabb bónusz/kupon vásárlását követően áll módunkban elvégezni.
  • Amennyiben a lefoglalt időpontra nem jelennek meg, a bónusz/kupon elveszik. Ebben az esetben a bónuszt/kupont a vizsgálat/kezelés elvégzése nélkül beváltottnak minősítjük és új időpont csak másik bónusz/kupon vásárlásával kérhető. Ebben az esetben a vizsgálatot/kezelést csak újabb bónusz/kupon vásárlását követően áll módunkban elvégezni.

             Kérjük Kedves Vendégeinket fentiek figyelembevételére és 

             betartására a kellemetlenségek elkerülése, valamint a zökkenőmentes

             és folyamatos betegellátás érdekében!

 

Asztali nézet