MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

 Influenzavírus kezelése

 

Szeretne megszabadulni a vírusos influenza fertőzéstől? Jó lenne, ha nem gyötörné a magas láz, a hányinger és nem lennének végtagfájdalmai, nem kellene pénzt költeni lázcsillapító gyógyszerekre, orrcseppekre, így több pénze maradna ?

 

 2 alkalommal 30 perc, hogy újra egészséges legyen és több pénze maradjon!

 

Influenzavírus előfordulása

 

Minden évben, késő ősztől tavaszig találkozunk az influenzavírus által okozott, a légutak megbetegedésével járó, széles körben kirobbanó járványokkal.

 

Vírusos megbetegedés, melyet láz, orrfolyás, köhögés, fejfájás, rossz közérzet, az orr és a légutak nyálkahártyájának duzzanata jellemez. Az influenzavírusok az egyéb légúti fertőzések kórokozóihoz hasonlóan köhögéskor, tüsszögéskor és beszéd közben keletkező légúti cseppek révén, cseppfertőzéssel terjednek. Közösségekben ( bölcsöde, óvoda, játszóház, iskola, munkahely, busz, villamos stb.) rendkívül gyorsan szaporodnak, elterjedésüket csak állandó fertőtlenítéssel lehetne megállítani. Amióta gyógyítás létezik, azóta keresik az egyre hatásosabb (mód)szereket, lehetőségeket.         

 

Eközben a fizika, a méréstechnika fejlődésének köszönhetően behatolt a legkisebb építőelemek- a sejtek molekuláris szerkezetébe. Az itt végzett élettani és biofizikai kutatások lehetővé tették a sejtek önirányító folyamatainak és kommunikációs rendszerük megismerését és ezáltal olyan terápiás megoldások kidolgozását, amelyek közvetlenül a biokémiai folyamatokat irányító bioinformatikai szinten fejtik ki hatásukat.
                 

 

E korszerű technológiának köszönhetően, ezzel a kezelésterápiávall a vírusokat ki lehet ölni a szervezetből ! Mindezt azonnal, gyógyszermentesen és mellékhatások nélkül ! A biostimulációs készülékkel, a kézen és a lábon felhelyezett csuklópántos elektródákon keresztül történik az információ áramoltatása a szervek felé, mint egy EKG vizsgálat során. Két kezelést követően újból visszaáll az egészséges állapot!

 

Időben és pénzben egyaránt rengeteget spórolhat vele, hiszen megkíméli magát több órányi várakozástól, számtalan kínos orvosi vizsgálattól, nem is beszélve a gyógyszerköltségekről...

 

 

 

 

Asztali nézet