MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

Atópiás dermatitis kezelése biorezonanciával

 

 

Ha Ön most honlapunknak ezt a részét olvassa, valószínű, hogy gyermekének vagy Önnek már diagnosztizálták a bőrgyulladás eme formáját!

 

Nem „kell” együtt élnie a gyötrő viszketéses, esztétikailag kellemetlen tünet megnyilvánulásokkal!

 

Vegye igénybe Ön is Szűrő és Kezelőközpontunkban az alábbi évtized biofizikai orvoslás lehetőségét, a biorezonancia kezelést!

 

 

Atópiás dermatitis:

 

Az atópiás dermatitis (dermatitisz, bőrgyulladás), más néven neurodermitis vagy endogén ekzema (ekcéma) erős viszketéssel, bőrszárazsággal, a bőr kivörösödésével (súlyos esetben sebesedéssel és felülfertőzéssel) járó, allergiás jellegű, nem fertőző bőrbetegség.

 

Az atópiás dermatitisz megjelenhet már csecsemőknél, vagy kisgyermekkorban, ekkor csecsemőkori atópia a neve, de ha a kor előrehaladtával nem múlik el, vagy idősebb személyeknél jelentkezik, akkor beszélünk valódi atópiás dermatitiszről.

 

A civilizált társadalmakban az allergiás betegségeknek, így az atópiás dermatitisznek is egyre nagyobb a jelentősége. Felmérések szerint a lakosság 15-20 %-a szenved atópiás dermatitiszben (az arány magasabb életszínvonalú és a fiatalabb lakosság körében magasabb).

 

A beteséget kiváltó tényezők:

 

A betegség pontos okai, a mai napig nincs kellő részletességgel tisztázva. A problémát nehezíti, hogy atópiás dermatitiszről beszélve, nem egy betegségről, hanem több, hasonló jellegzetességgel bíró, együtt előforduló betegségcsoportról van szó.

 

♦ Genetikai okok, hajlam

A kutatások igazolták, hogy genetikai eredetű betegség, mely öröklődik. Két, atópiás szülőnek 80 % valószínűséggel lesznek tünetes gyermekeik. A betegség öröklődése azonban, több tényezőtől függ (multifaktoriális), azaz a genetikai tényezőkön kívül, a környezeti hatásoknak van nagy szerepük a betegség kifejlődésében.

 

♦ Lelki, pszichés tényezők

A mentális megterhelés, kétségkívül fontos szerepet játszik a tünetek kialakulásában. Az atópiás személyek, a lelki behatásokra, stresszre rendkívül érzékenyen, „megszokottól” eltérően reagálnak.

 

♦ Allergének

Az atópiás dermatitisz, ún. I. típusú allergiás reakció, amit a betegségben szenvedők vérében megnövekedett, ellenanyag-szint (IgE) mérésével lehet igazolni. A reakciót kiváltó antigének, származhatnak a bőrfelületet érintő anyagoktól (külső allergének) és a táplálékkal, vagy egyéb úton a szervezetbe kerülő, ún. belső allergénektől is.

 

♦ Bőrszárazságot okozó tényezők

 

A bőr szárazsága, a betegség egyik következménye, a szárazságot okozó tényezők tovább súlyosbíthatják a tüneteket. Ezek lehetnek:

 

♦ Száraz (vagy túl nedves) levegő (téli fűtés, nyáron légkondicionálás)

♦ Hideg-meleg átmenetek (különösen hidegből melegbe)

♦ Túlzott meleg, levegőzetlen ruházat

♦ Gyakori fürdés, mosdás (különösen szappannal, de bármilyen mosdószerrel is)

♦ Túlzott napozás, UV-sugárzás

 

Az atópiás betegek tapasztalják, hogy betegségüktől nem mindig szenvednek egyformán. Vannak tünetmentes időszakok, melyeket erősebb, gyulladásos hullámok váltanak föl. Ezek időtartama általában 1-2 hét, a „rohamok” pedig változó gyakorisággal törnek rájuk. Gyakoribbak a fellángolások ősszel és télen, valamint, ha bármilyen erős külső hatás éri a bőrt.

 

Atópiás dermatitis tünetei:

 

Tünetmentes időszakban a bőr nyugodt, sokszor hidratálásnak sem érzi szükségét a beteg. A tünetek, hirtelen viszketéssel, a bőr kivörösödésével kezdődnek, majd a bőr kiszárad, a beteg akaratlanul is sebeket ejt magán, vakarózásával. Kezelés nélkül, hamar igen súlyossá válhat. A kiszáradt, felsebzett bőrfelületen kórokozók (például Staphylococcus aureus) telepedhetnek meg, melyek idültté teszik a gyulladást.

 

Atópiás dermatitis kezelése biorezonanciával

 

A betegség megfelelő kezelés nélkül csak súlyosbodik, a viszketés és vakarózás sebeket okoz, melyek újabb pszichés stresszt okoznak, a viszketés erősödik, a sebek pedig utat nyitnak a kórokozóknak (vírusoknak, baktériumoknak és gombáknak). A betegséget,tehát időben és helyesen kell kezelni!

 

A biorezonancia kezeléssel gyógyítható e betegség!

 

A hagyományos orvoslással szemben, nem csak a tünetet lehet kezelni! A kiváltó ok feltárásával, a helyes terápia alkalmazásával,megszüntethetők a betegséget kiváltó pszichés, valamint allergiás tényezők, ezáltal az atópiás dermatitis gyógyítható!

 

Biorezonanciás atópiás dermatitis kezelés előnye:

 

♦ Hatékonyságával rövid időn belül megszabadíthatja gyermekét a kínzó, esztétikailag kellemetlen tünetektől, a tünetet kiváltó okoktól!

 

♦ Fájdalommentes kezeléseken gyermeke szívesebben vesz részt!

 

♦ Nincsenek mellékhatások, mint a szteroidok, pontosabban a kortikoszteroidok esetében (pl: nincs bőrelvékonyodás, nincs faggyútermelés-csökkentés, nincs mellékvese-károsodás, stb)

 

 

A kezelés menete:

 

A kezelőszobában, kellemes, halk, relaxációs zene mellett, a páciens ágyra fektetését követően, a kézen és lábon felhelyezett csuklópántos elektródákon keresztül történik az információ áramoltatása a szervek felé, mint egy EKG vizsgálat során.

 

Az idegsejteken keresztül haladó, beszabályozott frekvencia eléri a sejtet körülvevő extracelluláris vizet. A sejt érzékeli a frekvenciát, kinyitja a biológiai ablakot és felveszi a frekvenciát. Amikor, a sejtben visszaállt a saját frekvencia, bezárul a biológiai ablak. Ennek következtében a sejtben visszaáll a harmónia, visszaáll az egészséges állapot.

 

Kezelést megelőzően, valamint a kezelést befejezését követően szükséges, hogy a páciens vizet (természetes alapú) igyon, hogy a szervezet jó vezetőképességgel rendelkezzen az elektromágneses jelátvitel céljából.

 

 

A kezelés időtartama:

 

Felnőtteknek 20-32 perc/alkalom

Gyermekeknek 8-16 perc/kortól függően/alkalom

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet