MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

Biorezonancia kezelés

 

A biorezonancia kezelés, minden korosztály számára rendkívül hatékony módszer, azonban nem helyettesíti a helyes életmódot, az orvosi diagnosztikát és orvosi kezeléseket!

 

A biorezonancia módszerét (B.R.T), illetve a bioinformatikát, az 1960-as években kezdte el kifejleszteni az USA hadiipara, az űrhajósok egészségének megőrzése céljából. A tudósok azt kutatták, hogy milyen reakciók zajlanak a sejtjeikben és ezeket, hogyan koordinálja szervezetük.

Ma már tudjuk, hogy testünk működésének az alapja, az összehangolt sejtinformációs rendszer.

 

B.R.T. (biorezonancia terápia): a szervezet egészének informatikai rehabilitációjával foglalkozó terápiás irányzat.

 

Az orvostudomány fejlődésével, egyre több szakember figyelme irányul a prevencióra és a mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymódokra, azaz a B.R.T.-ra.

 

A biorezonancia vizsgálat és kezelés lényege, a szervezet energetikai egyensúlyba hozása, energetikai feltöltése.

 

A biorezonancia terápia, a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Az életfolyamatokat elektromágneses hullámok, rezgések irányítják, azaz, egészséges és beteg szerveink, különféle rezgéseket bocsátanak ki. Ha, ismert a szervek elektromágneses terének frekvencia tartománya, akkor a meridiánokon keresztül, az adott szervhez eljuttathatjuk a saját frekvenciáját. Ezáltal a szervek harmonikusan kezdenek működni. A betegség, egyfajta diszharmonikus működés. Abban az esetben, ha minden szervnél visszaáll az alaprezgés, az eredmény: EGÉSZSÉG lesz!

 

A biorezonancia kezelés menete:

 

A kezelőszobában, kellemes, halk relaxációs zene mellett, a páciens ágyra fektetését követően, a kézen és lábon felhelyezett, csuklópántos elektródákon keresztül történik az információ áramoltatása a szervek felé, mint egy EKG vizsgálat során. Az idegsejteken keresztül haladó, beszabályozott frekvencia eléri a sejtet körülvevő extracelluláris vizet. A sejt, érzékeli a frekvenciát, kinyitja a biológiai ablakot és felveszi a frekvenciát. Amikor, a sejtben visszaállt a saját frekvencia, bezárul a biológiai ablak. Ennek következtében, a sejtben visszaáll a harmónia, visszaáll az egészséges állapot. A kezelést megelőzően, valamint a kezelés befejezését követően szükséges, hogy a páciens vizet (természetes alapú) igyon, hogy a szervezet jó vezetőképességgel rendelkezzen az elektromágneses jelátvitel céljából.

 

A kezelés előnye:

 

♦  Mellékhatások nélküli terápia.

♦  Minden korosztály számára igénybe vehető.

♦  Fájdalommentesség révén, szívesebben alkalmazzák a szülők, gyermekeik gyógyítása céljából.

♦  Rendkívüli hatékonyságával szimpátiát vívott ki a betegek körében.

 

A  B.R.T.  időtartama:

 

Felnőtteknek :    20-32 perc/alkalom

Gyermekeknek:   8-16 perc/kortól függően/alkalom

 

Kiknél nem alkalmazható a B.R.T?

 

♦  Mesterségesen beültetett szívritmus szabályozó berendezés (pacemaker) alkalmazása esetén.

♦  Testbe épített nagyobb féminplantátum esetén.

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet