MENÜ

Prímamax Medicale   Szűrő és Kezelőközpont                                                                                                                                          

 

Candida kezelés biorezonanciával

 

Gyomor – és bélpanaszai vannak?

Netán székrekedéssel,vagy éppen hasmenéssel küszködik?

A bőrén is talál elváltozásokat?

Ekcémás?

 

Nem „kell” panaszaikkal, krónikus (hosszan elhúzódó) betegségeikkel együtt élniük!

 

Vegye igénybe, az utóbbi évtized egyik legkorszerűbb, természetes gyógymódú technikáját, biorezonancia terápiát!

 

 

Candida Albicans

 

CANDIDA / Candida Albicans gomba rendszertana:

 

Ország: Gombák

Törzs: Tömlősgombák

Osztály: Őstömlősök

Rend: Saccharomycetales

Család: Élesztőgombák

Nemzettség: Candida

Faj: Candida Albicans

 

 

A Candida gomba, normál körülmények között is megtalálható a szervezetben, a bélrendszerben és többek között, a bőrön is. A bélrendszerben, a gombaállomány (candida albicans is) mértéke, a bél baktériumflórájának kontrollja alatt áll, így tehát, mint mindenhol a szervezetben, egyensúlyi állapot áll fenn.

 

Ha, azonban a bélflóra normál egyensúlyi állapota felborul (leggyakrabban antibiotikumok és fokozott cukorbevitel esetén, mely a gomba fő tápanyaga), vagy nehézfém mérgezés esetén (a Candida Albicans gomba megköti a nehézfémeket), akkor a bélben, egyébként normális szinten élő élesztő gombák- Candida gomba fajok - elszaporodhatnak az egész szervezetben, kiváltva, a  generalizált Candida gomba okozta betegséget, a Candidiásist.

 

A Candida gomba fajok közül, a leginkább szaporodó-és toxicitás képes, az igen agresszív és rezisztens (ellenálló)  Candida Albicans gomba faj.

 

Komolyan kell foglalkozni a Candidiásissal, mivel a Candida Albicans számos betegség előidézője és számos „tisztázatlan” betegség előidézője lehet!

 

Nem kell a Candida gombákat eltartanunk, mivel nemcsak a bélcsatornánkban „éldegél időzített bombaként”, hanem bekerülhet a keringésrendszerünkbe is. Mivel, vércukrunkat állandó konstanson (értéken) tartjuk, „Candida-lakóink”, non-stop táplálékhoz jutnak!

 

 

Mi tehát, a teendő?

 

A szervezetben igazoltan kimutatott, a szervezet egyensúlyi állapotát, nagymérvű elszaporodásával megbontó, Candida Albicans gombaállományt ki kell írtani.

 

Figyelem!

 

♦   A Candida-diéta alkalmazása, csont soványra való fogyás, nem megoldás a problémára, mert csak tovább gyengíti immunrendszerét!

♦   Másrészt, a gombaölőszerek, egymást követő sokadik próbálkozása (az antibiotikumok mintájára) sem megoldás! Kivétel: az akkut, heveny gombás gyulladás esete.

 

 

A biorezonanciás Candida kezelés lényege:

 

A biorezonancia módszerével, drasztikus diéta nélkül, kiírtható a Candida és későbbi elszaporodása is megakadályozható!

 

♦   Candida Albicans kioltható, azaz, számára kedvezőtlen frekvenciális tényezők teremthetők.

 

♦   A felhalmozott Candida gomba toxinanyagok és egyéb salakanyagok kitisztíthatók a szervezetből (méregtelenítés).

 

♦   A szervezet immunrendszere energetizálható, erősíthető.

 

♦   A szervezet bélflórája helyreállítható (lúgosítás, sav-bázis egyensúly).

 

 

Candida  kezelés menete:

 

A kezelőszobában, kellemes, halk, relaxációs zene mellett, a páciens ágyra fektetését követően, a kézen és lábon felhelyezett, csuklópántos elektródákon keresztül történik az információ áramoltatása a szervek felé, mint egy EKG vizsgálat során.

 

Az idegsejteken keresztül haladó, beszabályozott frekvencia eléri a sejtet körülvevő extracelluláris vizet. A sejt érzékeli a frekvenciát, kinyitja a biológiai ablakot és felveszi a frekvenciát. A test egy olyan frekvenciát kap, amelyen a candida albicans nem képes életben maradni, azaz elpusztul. Amikor, a sejtben visszaállt a saját frekvencia, bezárul a biológiai ablak.

 

A kezelést megelőzően, valamint a kezelést befejezését követően szükséges, hogy a páciens vizet (természetes alapú) igyon, hogy a szervezet jó vezetőképességgel rendelkezzen, az elektromágneses jelátvitel céljából.

 

 

A kezelés időtartama:

Felnőtteknek:     20-32 perc/alkalom

Gyermekeknek:  8-16 perc/kortól függően/alkalom

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet